GRATIS KØREKORT

Gratis kørekort !

Jeg har besluttet at lave en kampagne som forener ønskerne om top-engagerede elever, fyldte hold og evt. lidt mersalg. Engagement kræver forberedelse og opbakning hjemmefra.

Jeg har derfor besluttet at på alle mine fyldte hold laver jeg en konkurrence hvor hver 15. elev vinder et gratis kørekort. Konkurrencerne kører foreløbigt frem til og med Juli 2021. Konkurrencen afholdes i lokalet på Frederiksberg.

For at vinde skal eleven være den ud af 15 med færrest fejl i en teoriprøve som afholdes INDEN HOLDSTART.

Hvis flere elever har lige få fejl (i en eller evt. 2 teoriprøver) afgøres konkurrencen af en kahoot produceret af mig.

Den vindende elev krediteres det som eleven har købt. Det vil sige har eleven købt lovpakken + kørelektionspakken + Leje af bil til køreprøve krediteres og tilbagebetales dette (det vil sige at der stadig skal betales for førstehjælp, lægeerklæring, billede og prøvegebyr idet disse forhold ikke vedrører køreskolen).

Der laves konkurrence på alle fyldte hold som har betalt.

Se eventuelt videoen her på siden hvor jeg også fortæller om kampagnen